За нашия позитивен екип

Работим с още много професионални певци, фолклорни ансамбли, балетни формации, сватбени салони, и всички необходими за една сватба специалисти. С годините сме изградили безупречни отношения здрави връзки и приятелства. Оставете се в сигурните и топли ръце на екипа на Сватбена агенция Хубави неща!

elena

Елена

/ собственик /

Здравейте, Аз съм Елена и съм създателят на този уникален проект. Благодарение на екипа от професионалисти и приятели, които ще имам удоволствието да Ви представя и с които работим рамо до рамо, никога нямаше да реализирам тази своя мечта.

Възпитаничка съм на Френска Езикова Гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери” – гр. Пловдив, а дипломата си като филолог получих във ВТУ – гр. Велико Търново.

Призванието ми е да работя с хора, да организирам събития и да ги превръщам в запомнящи. Аз срещам всеки ден Любовта и разгадавам хилядите й лица. Обичам да се запознавам с нови хора, които в последствие се превръщат в приятели. Обичам работата си, защото носи много усмивки, създава красота и се храни от любовта. Аз съм довереното лице, главният организатор и координатор на всички екипи, истински приятел в най-прекрасния ден в живота Ви. Или просто Елена!

Доверете ни се, за да реализираме заедно Вашата перфектна сватба!

elena_b

Елена

/ собственик /

ran_b

Ран

/ координатор /

vanq_b

Ваня Костова

/ декоратор /

krasimira_b

Красимира Атанасова

/ декоратор /

aneliq_b

Анелия Георгиева

/ фотограф /

gergana_b

Гергана

/ флорист /

konstantin_b

Константин

/ оператор /

angel_b

DJ Ангел

/ музикален редактор /